• Üzenet küldése...
  X
  Kérdésed van?
  Tedd fel kérdésed, és hamarosan válaszolunk.


 • Mi okozza a betegségeket?

 • A kiváltó okok minden esetben egyéni szituációkból és élethelyzetekből adódnak. Minden lelki konfliktus elindít valamilyen szervi elváltozást. Minél tovább tart ez a konfliktus, annál súlyosabb lesz a betegség, és annál hosszabb ideig tart majd a gyógyulás.
  Ezért kulcsfontosságú az ok/okok feltárása. Ez történhet egyénileg vagy valamilyen módszer, esetleg terapeuta segítségével.
  A problémák gyakran több évre vagy évtizedre visszamenőleg gyökerezhetnek. Így a megoldás és a gyógyulás is egy hosszú távú project. Amíg a konfliktus fennáll, egyetlen pirula vagy műtét sem fog megoldást adni. Inkább csak tüneti kezelés, és a valós gondok elodázása. 

  Mi okozhat problémát?

  • Lelki konfliktus, ami minden esetben  szervi elváltozásokat eredményez  
  • Baleset
  • Mérgezés (helytelen táplálkozás, mérgező kozmetikumok és tisztálkodó szerek      vegyszerek használata, egyéb vegyi és kémiai behatások)
  • Mozgáshiány
  • Sugárzás
 • “Mivel mindenki egyéni és egyedi, nincs univerzális recept. Minden módszer, diéta és orvosság egyénre szabott kell hogy legyen.“

  A betegségek kialakulása
  Minden betegség elindítója egy érzelmi sokk (kivétel a baleset, mérgezés, sugárzás).

  Valaki mondott valamit, te gondoltál valamit, belekerültél egy helyzetbe, ami nem tetszik, vágysz valamire, utálsz valamit, féltékeny vagy, aggódsz, magadra veszed, szabadulnál, vágyakozol, stb. a végtelenségig sorolhatnánk. Néha egészen apró,  jelentéktelenek tűnő dolgok is okozhatnak komoly gondot, ha betalálnak.
  Egy konfliktushelyzet, ami majd a későbbi betegséget okozza, ingereket és reakciókat vált ki a lélekben, az érzelmeinkben -> az agyban -> és az érintett agyi központ által vezérelt szervben.
  Mindezeket a tüneteket pedig súlyosbítja a helytelen, mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás, a stressz, és a kialvatlanság.
  Épp ezért nem külön külön kell ezekkel foglalkoznunk, hanem egy komplex rendszerként. Ez a leggyorsabb módja a gyógyulásnak.
  Vagyis a lelki próbléma feltárása és kezelése, a test méregtelenítése és felélesztése, a megfelelő mozgás és a megfelelő táplálkozás által (Bővebben itt, és itt), valamint az elme lecsillapítása és békére találása.
  Az okok feltárásán Neked kell dolgoznod egyénileg, esetleg egy terapeuta vagy gyógyító segítségével.

  “Az igazi siker Rajtad múlik. Azon, hogy mennyire veszed komolyan. Mennyi időt, és energiát fektetsz a gyógyulásodba.“
 • Mit tehetsz a gyógyulásért?
  Jó hír, hogy ha valóban aktivizálod magad, és megtalálod az adott területnek megfelelő mozgásformát, átalakítod az étkezésed, és mindezt a napi rutinod részévé integrálod, akkor a tested visszalép a normál működésbe, és ez a  felpezsdülés hatást gyakorol az agyi tevékenységedre, mely nagymértékben beindítja az öngyógyítást. Újra beindul az energia áramlás, normalizálódik a sejtek és hormonok működése, a szervek ellátottsága, ezáltal optimailzálódik az egész test működése. Elkezdesz másképp gondolkodni, könnyebben kezeled a helyzeteket, jobban érzed magad. Beindul a gyógyulás. Ez egy oda vissza ható effektus.

  Ezt fokozni, és a gyógyult állapotot állandósítani  és fenntartani úgy tudod, ha időt szentelsz a relaxációnak és  a betegség okainak feltárásának és feloldásának.
  Ayina módszer segítséget nyújthat számodra a mozgás - relaxáció - táplálkozás - öngyógyítás - rendszerében.

  “Fontos, hogy megismerd magad. Mélyen, és őszintén. Hiszen rajtad kívül ki más tudhatná jobban, hogy mi a legjobb Neked?“

  Egyszerű lenne, ha egy pirula vagy egy műtét megoldaná a problémákat, és megszüntetné a betegségeket, de nem így van. Mindkét eset következményekkel jár, és maradandó károsodást vagy újabb betegségeket okoz.
  Kemény munka, amíg kialakul egy betegség, épp ezért idő, amíg megszűnik. Tehát türelmesnek kell lenned.
  Fontos szem előtt tartani, hogy vannak okok, melyek a betegség kialakulásához vezettek, és ezek általában lelki vagy életmódbeli okok, vagy leggyakrabban mindkettő.
  Ebből következik, hogy csak úgy gyógyulhatsz meg, ha változtatsz. Ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy eddig, akkor nem lesz változás, ha változtatsz, de idővel mégis visszatérsz a régi megszokott dolgokhoz, szerepekhez, életmódhoz, akkor újra beteg leszel. Ha csak egy kicsit változtatsz, és nem veszed komolyan, csapongsz a változás és a megszokott között, akkor az állapotod is hullámzó vagy továbbra is kellemetlen lesz.

  “Mindenen, amit eddig rosszul csináltál MOST  kell változtatnod, hiszen azok a dolgok vezettek oda ,ahol most vagy.“

  Az első lépés, hogy felismered, és beismered (elsősorban magadnak), hogy mi az, amit eddig nem jól csináltál, és miért. Ezután jön az, hogy hogyan tudsz ezen változtatni, mire van szükséged a változtatáshoz, és miként tudsz új szokásokat, és új megszokásokat kialakítani. Vállalnod kell a felelősséget. Nem kereshetsz kifogásokat, nem hibáztathatsz másokat. (Sajnos ebbe a hibába a legtöbben beleesünk, így hosszúra vagy akár életünk végéig is elnyújthatjuk a betegeskedést, és az áldozat szerepet). Kifogásokat mindig könnyen talál az ember, de ha meg akarsz gyógyulni, akkor kifogások helyett a megoldásokat keresd, és lépj a tettek mezejére.

  "Ez a változás, ez a megváltozott mód kell ,hogy legyen az új, állandósult életformád."

  Kemény munka, de megéri időt és energiát fektetni saját magadba és az életedbe, ha szeretnél testileg és lelkileg is egészséges, teljes ember lenni.
  A táplálkozásod megváltoztatásával, a fizikai gyakorlatok végzésével, és a relaxációval gyors, és intenzív pozitív változást érhetsz el. Sokkal jobban vagy tökéletesen fogod magad érezni, és ez csodálatos.
  Ám ekkor még nem szabad kényelmesen hátradőlni, hiszen az utazás rázósabb része csak ezután jön. A lelki problémák feltárása ,és az önismereti munka hosszú folyamat, de az Ayina módszer egy mankó ahhoz, hogy ezt könnyebben végigcsináld.

 • JELENTKEZZ A TANFOLYAMRA!

 • Ha készen állsz, hogy megváltoztasd az életed, és újra Egészséges legyél, javítsd a közérzeted, és ezzel emeld az életminőséged, akkor szeretettel várlak az Ayina tanfolyamon.

X
15%-os AKCIÓ április 28-ig!

Az e-mail címem megadásával hozzájárulok adataim kezeléséhez, az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon.
Nem szeretném az akciót.