• Üzenet küldése...
  X
  Kérdésed van?
  Tedd fel kérdésed, és hamarosan válaszolunk.


 • “Ismerem az utat, amin a beteg, fájdalmakkal, és félelmekkel teli Nő jár.
  Küzdöttem.
  Amikor ott voltam, ígéretet tettem.
  Az leszek,aki meggyógyul, és utat mutat.
  Most az a Nő vagyok, aki egészséges és magabiztos.
  Boldog és sikeres vagyok.”

 • Varga Viktória Alexandra
  Gyermek korom óta fontos számomra a természet, így már egész fiatalon elkezdett érdekelni a gyógynövénytan, majd a természetes gyógymódok és az egészséges életmód.

  Az ember egy holisztikus lény, és az én utam része, hogy a szellemi, testi, és lelki oldalt megismerjem, felfedezve az összefüggéseket és kölcsönhatásokat. Az ez irányú tapasztalataim és tanulmányaim megváltoztatták az életem, és ezt a tapasztalatot és tudást továbbadva segítek másoknak.
  Az élet egy folytonos tanulás, tapasztalás és fejlődés, mely által egyre nagyobb tudásra, és megélésre teszünk szert. Személyiségünk folyamatosan változik, életünk formálódik. Fontosnak tartom, hogy ezen elvek mentén életünk folyamán végig megőrizzük a nyitottságot, a vágyat a tanulás iránt, és az igényt, hogy meghaladva a régit ,túllépve a határainkat és önmagunkat egyre jobb és  jobb emberi lénnyé váljunk.

  Tanulmányaim, tanfolyamok, és tapasztalataim, melyek segítségemre voltak az Ayina módszer megalkotásában:
  Környezetvédelem és vízgazdálkodás, Természetgyógyászat (Mantra, ParaMed), Buddhista tanító- Dharma tanító (TKBF), Gyógynövényismeret és Fitoterápia, Ashtanga jóga, Hatha jóga, Női jóga, Jantra jóga, Shujingong, Integral Thai Chi, Aviva torna, Arwen torna, Do in, Reiki, Pránanadi, Gyógymasszázs, Yumeiho masszázs, Meditációs és relaxációs technikák.

   “Megosztom Veled a tapasztalataimat, a módszereket, melyeket megismertem, megtanultam, és alkalmazok. A módszert, amit kidolgoztam, és a saját gyógyulásomhoz vezetett. A módszert, amely azóta másokat is gyógyuláshoz segített. Ez az Ayina módszer.”

  Amiben a segítek:
  Helyes táplálkozás, relaxációs technikák és stresszkezelés, természetes fájdalomcsillapítás, valamint az Ayina torna oktatása.

 • JELENTKEZZ A TANFOLYAMRA!

 • Ha készen állsz, hogy megváltoztasd az életed, és újra Egészséges legyél, javítsd a közérzeted, és ezzel emeld az életminőséged, akkor szeretettel várlak az Ayina tanfolyamon.

X
15%-os AKCIÓ április 28-ig!

Az e-mail címem megadásával hozzájárulok adataim kezeléséhez, az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon.
Nem szeretném az akciót.